Izvor: Piplmetar.rs, 22.Avg.2023, 05:30

„NOĆ JE PROVELA SA KRISTIJANOM GOLUBOVIĆEM!“ Jelena Golubović udarila na Anu Ćurčić: „ODRASLA JE U PODZEMLJU!“

Ivana Mikić
|

ponedeljak 21. avgust 2023. 23:30h


Nekadašnja zadrugarka Jelena Golubović isprozivala je Anu Ćurčić usred emisije „Narod pita“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Ana Ćurčić i Jelena Golubović (Foto: Screenshot TV Pink/TV Red) • Tv Pink, RED TV / screenshot


Naime, Ana je šestoj sezoni „Zadruge“ zauzela drugo mesto, a Jelena Golubović ju je isprozivala javno.
– Jelena, zbog čega se vređaš kada te uporede sa Anom Ćurčić? – pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Jelena Golubović (Foto: Screenshot TV Pink)
– Nemamo ista interesovanja i krug ljudi. Odrastala sam u drugom miljeu, ona u podzemlju a ja u kulturnom svetu. Ja nisam prevrtljiva i zamisli da me neka osoba uporedi sa ženom koja posle batina vodi ljubav sa istim tim čovekom – započela je Golubovićeva, pa nastavila:
– Pomirila se sa Acom a juče je celo veče provela na Tiktoku sa Kristijanom koji je po hijerarhiji iznad Ace Bulića. Kako je on svoju veliku ljubav pustio da celo veče „igra“ sa Kristijanom i zašto joj ne obezbedi da ne mora to da radi kad je već lošeg zdravlja a ima sredstva. Ona i dalje svoje dragoceno vreme troši na Zvezdana i Kristijana umesto da uživa u ljubavi. Pogotovo noću, to je uvreda za partnera – zaključila je Golubovićeva.
Kristijan Golubović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Jelena Golubović se, sa druge strane, našla u središtu interesovanja javnosti nedavno zbog operacije majke, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: OPERISANA CECA GOLUBOVIĆ, oglasila se Jelena i otkrila kako joj se oseća majka: “Hirurg ima zlatne prste“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.