NJU JE MONSTRUM RASKOMADAO, TOLIKO JU JE UNAKAZIO... Potresne reči najboljeg prijatelja svirepo ubijene Noe Milivojev (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 07:41

"NJU JE MONSTRUM RASKOMADAO, TOLIKO JU JE UNAKAZIO..." Potresne reči najboljeg prijatelja svirepo ubijene Noe Milivojev (FOTO)

Društvene mreže su preplavljene porukama tuge i oproštaja od ove mlade tiktokerke.

Nakon stravičnog ubistva Noe Milivojev u Beogradu širom društvenih mreža šire se poruke u kojima se opraštaju od tiktokerke.

Među njima nalaze se i objave njenog najboljeg druga u kojima potresnim rečima i zajedničkim fotografijama žali za prijateljicom.

- Počivaj u miru anđele moj lepi, na boljem si mestu, gde nema zlobe i zlih ljudi. Hvala ti na uspomenama i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što si bila uz mene kad mi je bilo najteže. Zauvek imaš posebno mesto u mom srcu. Sve bih dao da je moglo da bude drugačije - napisao je Noin prijatelj.

- Nju je monstrum raskomadao, toliko ju je unakazio, da su morali telo na dnk analizu da odnesu... Slomljen sam, nem i osećam bol. Ko zna koliko je ona patila...Sve bih dao da mogu da je zagrlim - dodao je uz njihove zajedničke fotografije.

- Nikada sebi neću oprostiti što nisam uspeo da te zaštitim. Vidimo se na drugoj strani!

Podsetimo, muškarac je (33) uhapšen juče zbog sumnje da je ubio svoju devojku. Tokom saslušanja je priznao da je počinio ubistvo.

Noa Milivojev iz Kovilja poslednji put se roditeljima javila u subotu, 17. juna, kada je navodno krenula kod dečka u Beograd.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.