Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jul.2023, 07:30

„NJOJ PRIJAJU DRAME I PRIŽELJKUJE IH!“ Sara Jo odbrusila Milici Pavlović!

Pevačica Sara Jovanović se sve dosad nije oglašavala povodom prozivki koje je na njen račun izrekla koleginica Milica Pavlović.
Milica Pavlović i Sara Jovanović (Foto: Ringier/Ringier/Goran Srdanov) • Goran Srdanov / Ringier


Podsećanja radi, Milica i Sara su nastupale na jednoj dodeli nagrada, na kojoj je Žiga >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Sotlar, emotivni partner Jovanovićeve, bio koreograf, pri čemu je Pavlovićeva javno istakla da joj se nije dopao tretman koji je imala od njega.
Žiga Sotlar i Sara Jovanović (Foto: Ringier/Aleksandar Dimitrijević)
– I tu drugu noć kada sam izlazila na scenu i kada je trebalo da se spremaju moji igrači, neko drugi je snimao svoju pesmu drugi put i sve ostalo. Moji igrači nisu stizali sebi da zavežu kostime. Koreografije skoro da nije bilo na toj bini zajedno sa mnom. Jedva sam zamolila koreografa da prihvati tri-četiri koraka – ispričala je pre nekoliko meseci Milica za „PulsOnline.rs“, aludirajući na Saru koja je dva puta snimala svoj nastup na spomenutoj dodeli.
Milica Pavlović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
– Ne znam o čemu je reč pošto se ne pronalazim u tome. Zato ne mogu ni da pretpostavim o čemu je reč, a ne bih se ni udubljivala u to. Nekome prijaju drame i neko priželjkuje drame, a neko je potpuno van tih priča i drži fokus tamo gde bi trebalo – poručila je Jovanovićeva za „Ekskluzivno“.
Sara Jovanović (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
Milica Pavlović se, sa druge strane, našla i na meti prozivki nekadašnjeg saradnika Albina, a više detalja o tome pročitajte u odvojenom tekstu: „OTKRILA ME JE CECA, A NE MILICA Pavlović!“ Albino opleo: „ONA NEMA HIT!“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.