Izvor: Blic, 11.Avg.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJENA SERIJA JE ZALUDELA MNOGE U SRBIJI Danas ima 44 godine, a da li biste je prepoznali kao devojčicu?

O njenoj lepoti se već decenijama priča, a svojevremeno su njeno lice koristili kao inspiraciju za lik čuvene Arijel iz crtanog filma "Mala sirena".

Alisa Milano (44) proslavila se na našim prostorima ulogom u seriji "Čari" (Charmed), a potom i onom u "Ljubavnicama" (Mistresses), a u poslednje vreme nemamo prilike da je gledamo na malim ekranima.

Na društvene mreže postavila je sliku iz detinjstva, kada je počinjala glumačku karijeru, a evidentno je da je lepota krasi ceo život.

Pogledajte fotku iz njenih tinejdžerskih dana i procenite koliko se promenila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NJENA SERIJA JE ZALUDELA CEO SVET: Danas ima 44 godine, a da li biste je prepoznali? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2017

Pamtitite li ovu devojčicu?..O njenoj lepoti se već decenijama priča, a svojevremeno su njeno lice koristili kao inspiraciju za lik čuvene Arijel iz crtanog filma "Mala sirena"...Alisa Milano (44) proslavila se na našim prostorima ulogom u seriji "Čari", a potom i onom u "Ljubavnicama", a u poslednje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.