NJEGOVO SRCE NIJE MOGLO DA IZDRŽI TUGU: Otac preminuo dva dana nakon SINA! Velika tragedija srpske porodice u Americi

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 11:55

NJEGOVO SRCE NIJE MOGLO DA IZDRŽI TUGU: Otac preminuo dva dana nakon SINA! Velika tragedija srpske porodice u Americi

Tuga do neba.
Velika tragedija snašla je srpsku porodicu u američkoj državi Indijana. U samo dva dana, 17 i 18. marta, preminuli su prvomuškarac star 39 godina, a dan posle i njegov otac. Uzrok obe smrti, prema prvim informacijama, je srčani udar.
Kako se saznaje, otac je teško podneo smrt jedinog sina. Veče posle sinovljeve smrti, njemu je pozlilo i njegovo srce nije izdržalo, a lekarima je ostalo samo da konstatuju smrt. Dve šokantne vesti u samo dva dana dotukle su ostale članove porodice, navodi Serbian Times.
Tužnu vest objavila je parohija crkva Svetog Save u Merivilu, čiji su otac i sin bili vredni i posvećeni članovi koji su bili zaduženi za organizaciju crkvenih priredbi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.