NJEGOVI DANI SU OKONČANI Hrvati uputili SRAMNE pretnje Vučiću - ne prestaju sa prljavom kampanjom protiv Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2022, 16:44

"NJEGOVI DANI SU OKONČANI" Hrvati uputili SRAMNE pretnje Vučiću - ne prestaju sa prljavom kampanjom protiv Srbije (FOTO)

Sramna kampanja hrvatskih medija protiv Vučića i Srbije!

Mediji u Hrvatskoj nastavljaju prljavu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pa je tako Večernji list objavio kolumnu izvesnog Denisa Romca pod naslovom: "Vučiću je jasno, igra je završena a njegovi dani okončani"

Pozicija Srbije, zemlje koja želi ostati balkanski partner Rusije i istovremeno održavati bliske odnose sa Zapadom, ako želi napredovati na putu u EU, jednostavno je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neodrživa, navodi autor kolumne.

Sve se vreme stvara se iluzija da se Srbija mora odlučiti između Istoka i Zapada, iako takav izbor zapravo ne postoji, tvrdi autor teksta i dodaje: Ipak je sve to samo još jedan Vučićev pokušaj da u ovoj igri s visokim ulozima izvrši dodatan pritisak na Zapad da na kraju igre ne ostane praznih ruku. Premda će i dalje odugovlačiti koliko god to bude mogao, i Vučiću je jasno da je igra završena.

U negativno intoniranom tekstu prepunom insinuacija kako se Vučić u stvari radovao otkazivanju posete Sergeja Lavrova Beogradu i "da je planski obilazio Ukrajince koji su sklonište pronašli u Srbiji, poručujući im da se osećaju kao kod kuće i da je Srbija spremna da pomogne i drugim njihovim sunarodnicima kojima je potrebna pomoć", autor kolumne konstatuje da "Naravno da Vučić nije glup"...

U toj, naizgled običnoj, konstataciji leži njihovo ogromno uvažavanje i strah od Srbije, ali pre svih od predsednika Vučića i svega što je do sada uradio za napredak svoje zemlje i njenih građana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.