NJEGOV ĆE UBICA SUTRA IMATI DETE, MOJ SIN NEĆE: Ispovest Slobodanovih roditelja koji je dušu ispustio na BOŽIĆ

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 21:26

"NJEGOV ĆE UBICA SUTRA IMATI DETE, MOJ SIN NEĆE": Ispovest Slobodanovih roditelja koji je dušu ispustio na BOŽIĆ

- Način na koji je on dobio taj presudan udarac, udarac nogom, to znači "udaram te da ne stajem , da te nema" - rekao je Milosav.

Roditelji Slobodana Vukića, mladića koji je preminuo na Božić 2016. godine od povreda zadobijenih dve nedelje ranije ispred kluba "Tilt" u Beogradu, kažu da im je teško kao prvog dana.

Današnje suđenje Milovanu Tadiću, optuženom da je Slobodanu naneo povrede od kojih je preminuo, odloženo je jer nije završeno veštačenje koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se radi u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu.

Ročištu su prisustovali Slobodanovi roditelji Milosav i Mirjana Vukić.

Nakon ročišta u Palati pravde Milosav je rekao da im je teško, da je svaki dan težak kao prvi dan.

Dodaju da su dobili unuka, ćerka im je dobila dete.

- Teško nam je sedeti iza njega u sudnici i biti svestan da on može sutra postati otac, a moj sin ne može - priča Mirjana.

Slobodanova majka osvrnula se i na tragičan događaj.

- On nije otišao ni u bioskop, pozorište, ni u biblioteku. Otišao je u klub gde je bio gost kao i svako od njih. I da njega obezbeđenje, koje je trebalo njega da zaštiti na adekvatan način, da ga odstrani ako je pravio probleme... Nije na optuženom da procenjuje da li je njegov udarac smrtonostan ili nije. Otkud on to može znati, u tom momentu? - priča Mirjana.

- Način na koji je on dobio taj presudan udarac, udarac nogom, to znači "udaram te da ne stajem, da te nema" - nadovezao se Milosav.

Mirjana je rekla da je Slobodan te večeri u izlazak krenuo raspoložen.

- Kad je krenuo, bio je raspoložen, video je neko društvo. Dugo je radio, jedno tri dana je vezao da nije bio kod kuće, pa malo da se opusti. Na šta je to izašlo... - odmahuje tužno glavom Slobodanova majka.

Podsetimo, Milovan Tadić se tereti da je 23. decembra 2015. oko 3.30 ujutru, ispred kluba "Tilt" udario nogom u stomak Slobodana Vukića, koji je usled komplikacija preminuo dve nedelje kasnije.

Tadić je iznoseći svoju odbranu naveo da ga je odgurnuo nogom u predelu butine. Pregledanjem snimaka kamara koje su zabeležile tuču u sudnici je utvrđeno da je Tadić ipak šutnuo Vukića u stomak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mučno nam je i teško, bol ne prestaje. Često pomislim da nećemo ni dočekati sudsku presudu: Roditelji mladića koji je nastradao posle napada kod kluba "Tilt" o odlaganju suđenja

Izvor: Večernje novosti, 07.Jul.2020, 12:13

Milovan Tadić se tereti da je pre četiri i po godine šutnuo u stomak Slobodana Vukića i naneo mu teške povrede od kojih je mladić 15 dana kasnije preminuo SUĐENjE Milovanu Tadiću, koji se tereti da je pre četiri i po godine, kao radnik obezbeđenja ispred kluba "Tilt" šutnuo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.