NISTE SPREMNI ZA OVAJ PRIZOR! Učinilo joj se da je VIDELA NEŠTO IZA UTIČNICE u stanu, pa kada ju je odvrnula doživela je šok

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 19:04

"NISTE SPREMNI ZA OVAJ PRIZOR!" Učinilo joj se da je VIDELA NEŠTO IZA UTIČNICE u stanu, pa kada ju je odvrnula doživela je šok

Gina DeVivo podelila je sa svojim prijateljima na TikToku, video u kom je objasnila da sumnja da se nešto čudno nalazi u njenoj utičnici

Jedna vlasnica stana ostala je zbunjena kada je uočila nešto da viri iza njene utičnice. Zaintrigirana šta bi to moglo da bude, devojka je angažovala svog partnera da odvrne utičnicu kako bi videli šta se tamo zapravo skriva - i imala je šta i da vide.

. Pošto je htela da sve ostane zabeleženo, upalila je kameru i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve snimila za ljude sa interneta. Snimajući, dodala je da niko nije spreman da sazna šta se nalazi u njenim zidovima.

Dok je njen partner uklanjao plastični poklopac, a Gina sve snimala svojim telefonom, rekla je da sumnja da je stvar koja viri kroz utičnicu zapravo biljka - i bila je u pravu - unutar njenog zida rasla je velika biljka.

"Zašto nam u zidu raste biljka?", rekla je u neverici.

U međuvremenu, njen partner je jednostavno rekao:

"Nee, zašto...Pitam se koliko će ova biljka naš zida da ošteti.

I wonder how much of our wall they will have to remove🌿

♬ original sound - Gina DeVivo

Objava je do sada prikupila više od 1,7 miliona pregleda, a ljudi su preplavili komentare teorijama zašto bi biljka mogla da raste tu.

"To je definitivno japanski dvornik. Morate da pozovete profesionalce", "Nađite profesionalca! Japanskom dvorniku treba herbicid ili će samo nastaviti da raste! Nadam se da će vaša kuća biti u redu", "Koga uopšte zoveš u tom trenutku? Vrtlara? Električara? Građevinskog radnika?" pisali su neki.

A jedna devojka se našalila te napisala:

"Samo vrati utičnicu i pretvaraj se da biljku nikad nisi videla", našalila se ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.