NIŠTA OD OBJAVLJENOG NIJE TAČNO: Olivera Zekić reagovala na tekst CINS-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2024, 18:46

"NIŠTA OD OBJAVLJENOG NIJE TAČNO": Olivera Zekić reagovala na tekst CINS-a

Završni izveštaj REM-a još nije gotov.

Olivera Zekić predsednica Saveta REM reagovala je na tekst CINS-a u kojem tvrde da je ta institcuija objavila izveštaj o tome kako su neki mediji izveštavali tokom izborne kampanje, kao i da su "imali uvid" u podatke za televizije sa nacionalnom frekvencijom.

Kako kaže Olivera Zekić, ništa od svega što je CINS objavio, a drugi potrčali da prenesu nije tačno.

- Ništa od toga se ne nalazi u našem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izveštaju, jer on, prosto nije gotov. Podaci se još obrađuju, izveštaj još pravimo, i svaki pokušaj da se nešto iz njega “izvuče”, nije ništa drugo nego laž i manipulacija - ističe ona.

Predsednica Saveta REM otkrila je i kada će izveštaj biti objavljen.

- Završni izveštaj biće objavljen uskoro i tada će moći da se analizira i komentariše. Ukratko - samo još jedan u nizu bednih pokušaja diskreditacije institucije, Saveta i stručnih službi - zaključuje Zekić.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.