NIŠTA NISAM MOGLA DA URADIM Šokantna ispovest majke ubijene Noe uzburkala javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 14:12

"NIŠTA NISAM MOGLA DA URADIM" Šokantna ispovest majke ubijene Noe uzburkala javnost

Boba Milivojev, majka svirepo ubijene Noe, se oglasila i otkrila nove detalje.

Danas se pojavila informacija da je muškarac (33), koji se sumnjiči za svirepo ubijanje Noe Milivojev (18), mladu trans tiktokerku ucenjivao samoubistvom, kako bi došla do njega i prekršila zabranu prilaska.

- On je bio opsednut Noom i ona njim. Slušala ga je bez pogovora, a pre nego što ju je ubio, naterao ju je da prekrši zabranu prilaska i dođe kog njega. Ucenjivao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ju je da će se ubiti, a ona nije želela da se desi. Odmah je odjurila kod njega i prekršila zabranu prilaska. Da nije, verovatno bi danas bila živa - govori izvor blizak Noi.

Da je Noa prekršila zabranu prilaska nedavno je potvrdila i Noina cimerka Marija Pavlović, a danas se oglasila Noina majka Boba Milivojev.

Ona je otkrila da je Noi navedeni muškarac zabranjivao da komunicira čak i sa porodicom.

Čim je saznala da joj je ćerka nestala u Beogradu, majka je imala predosećaj da joj se nešto loše desilo jer je bila sigurna da je Noa prošla kroz mnogo teških situacija i da je patila od detinjstva.

Muškarcu, koji joj je bio dečko, i na kraju je na svirep način usmrtio, Noina majka nije verovala. Znala je da Noa mora da ugasi telefon i da se posveti njemu kad god je boravila kod njega.

- Uvek mi se javljala kad bi krenula kod njega i potom bi danima bila nedostupna jer on nije dozvoljavao da komunicira sa bilo kim. To je bilo mnogo mučno za mene, ali ništa nisam mogla da uradim, iako sam se često čula sa sinom - ispričala je Boba Milivojev.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.