NIŠTA NIJE SLUTILO NA TRAGEDIJU: Ovo je poslednji video snimak na Kikinom kanalu, pratioci u neverici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 14:37

NIŠTA NIJE SLUTILO NA TRAGEDIJU: Ovo je poslednji video snimak na Kikinom kanalu, pratioci u neverici (VIDEO)

Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život nakon duge borbe koju nije mogla da izdrži.

Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić postala je popularna preko onlajn drama, međutim, kako više nije mogla da podnese pritisak javnosti, mlada devojčica oduzela je sebi život.

Njen poslednji video je objavljen pre pet dana i nije se moglo naslutiti da će doći do ovakve tragedije. U njenom ponašanju nije bilo ničeg sumnjivog.

Njeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pratioci na Jutjub kanalu se potresnim rečima opraštaju od tragično nastradale Kristine. 

- Počivaj u miru, hvala na zanimljivim videima i na svemu.

- Počivaj u miru anđele, saučešće porodici i ljudima koji su je voleli, samo su neki od brojnih komentara.

Majka poznate Jutjuberke koja je na tragičan način sebi oduzela život obratila se javnosti i saopštila da je ova vest tačna, a da će se naknadno obratiti kada će biti sahrana i poslednji ispraćaj srpskoj influenserki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.