NIŠTA NIJE OSTALO: Tornado zbrisao gradić u Misisipiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA NIJE OSTALO: Tornado zbrisao gradić u Misisipiju (FOTO)

Bez struje ostalo 13.000 domova

U tornadu koji je danas pogodio južni Misisipi poginule su četiri osobe, uništene su kuće, automobili i iščupano drveće, dok je bez struje ostalo 13.000 kuća, saopštili su zvaničnici.

Tornado Damage Photos from Petal, Mississippi by Brett Adair/@Ala_StormChaser pic.twitter.com/nsiLOt7GV4

— JasonPalmer[AL-Wx] (@JasonPalmer96) January 21, 2017

Čelnici Hatisburga su rekli da je tornado, koji je obarao krovove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kuća i prevrtao automobile, deo zida olujnog fronta koji putuje širom ovog regiona, donoseći sa sobom pljuskove, jak vetar i veoma nestabilne vremenske uslove.

Policija i vatrogasci idu od vrata do vrata pružajući pomoć brojnim povređenim građanima Hatisburga i tragajući za eventualnim poginulim.

4 Killed in Overnight Mississippi Tornado

From The Weather Channel iPhone App https://t.co/XHxLvEXpoq pic.twitter.com/b5PFY7RsIW

— San-D98 (@GEOGSandi) January 21, 2017

Dodatnu zabrinutost vlasti izazivaju oboreni strujni kablovi i moguća curenja gasa, pa su pozvali sve one koji još imaju krov nad glavom da ostanu u svojim domovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.