NIŠTA NIJE NAGOVEŠTAVALO DRAMU Poznato ko je nastupao na splavu koji je počeo da TONE, na mrežama kačio snimke atmosfere (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 03:52

NIŠTA NIJE NAGOVEŠTAVALO DRAMU Poznato ko je nastupao na splavu koji je počeo da TONE, na mrežama kačio snimke atmosfere (FOTO/VIDEO)

Reper iz Bosne bio je zadužen za atmosferu.

Popularni beogradski splav Kartel tokom večeri počeo je da tone a prema snimcima na društvenim mrežama gosti su u panici napuštali klub.

U trenutku kada je splav počinjao da tone nastupao je reper Emin Hadžajlić poznatiji kao Cunami.

@cunamifl0 је поделио/ла објаву

On je još 4. decembra na svom Instagram profilu postavio obaveštenje da će 23.12. nastupiti na ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mestu a tokom večeri je i postavljao snimke atmosfere u klubu.

Reper se nakon incidenta nije oglašavao.

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Podsetimo, tokom večeri na društvenim mrežama osvanuo je snimak splava koji tone a koji u trenutku potapanja gosti panično napuštaju. Ubrzo je na lice mesta izašla ekipa hitne pomoći, policije i vatrogasaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.