NIŠTA LEPO POSLE TEBE BRATE, OTIŠLO JE SVE SA TOBOM! Potresan status sestre ubijenog mladića u masakru u Duboni

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 08:22

"NIŠTA LEPO POSLE TEBE BRATE, OTIŠLO JE SVE SA TOBOM!" Potresan status sestre ubijenog mladića u masakru u Duboni

Težak masakr koji se desio u Mladenovcu pre oko tri meseca i danas izaziva nevericu u javnosti

Tri meseca otkako je monstrum uzeo moj ponos, moje duše, moju sreću. Ministarstvo unutrašnjih poslova, nemojte da zaboravite da ubice moraju biti kažnjene - napisala je na svom fejsbuk-profilu majka mladića i devojke koje je, kako se sumnja, Uroš Blažić (21), zajedno sa još sedmoro mladih ljudi, usmrtio 4. maja u Duboni i Malom Orašju.

Uz ove reči, majka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je objavila i snimak sa polaganja zakletve svog sina prilikom stupanja na dužnost u Ministarstvo unutrašnjih poslova, gde je bio zaposlen.

Oglasila se i sestra još jednog ubijenog mladića (25) iz Dubone stihovima na svom fejsbuk-profilu:

- Tri meseca i ništa lepo posle tebe, brate, nije došlo. Ništa neće ni doći. Otišla je sva lepota, ljubav i toplina. Otišlo je sve sa tobom. Sve je prazno. Sad je samo prisutna tuga i tišina.

Dok porodice, rodbina i prijatelji tuguju, još traje istraga pred Višim javnim tužilaštvom u Smederevu. Za prethodna tri meseca, saslušano je više od 40 svedoka. Osumnjičeni Uroš Blažić saslušan je samo jednom i to kada je uhapšen, desetak sati nakon što je, kako se sumnja, u dva sela ubio devetoro mladih i dvanaestoro teško ranio.

Pritvor mu je nedavno produžen za još 90 dana. Do tada, istraga mora da se završi i da bude podignuta optužnica. Tužilaštvo čeka rezultate više veštačenja, a dosta njih je i završeno. U pritvoru su i dalje otac, ujak i brat od ujaka Uroša Blažića zbog ilegalnog posedovanja oružja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NIŠTA LEPO POSLE TEBE NIJE DOŠLO, BRATE MOJ" Bole reči sestre Dalibora ubijenog u masakru u Mladenovcu: Otišla je sva lepota, ljubav i toplina

Izvor: Blic, 05.Avg.2023

Tri je meseca prošlo od nezapamćenog masakra u Mladenovcu koji je Srbiju zavio u crno. Porodice ubijenih pate i u bolu i tuzi se i dalje opraštaju od svojih najmilijih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.