NIŠLIJE, OPREZ! Nepoznati muškarac po parkovima napada ljude oštrim predmetom s leđa, policija u poteri

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 19:50

NIŠLIJE, OPREZ! Nepoznati muškarac po parkovima napada ljude oštrim predmetom s leđa, policija u poteri

Istražni organi postupaju po prijavama oštećenih, intenzivno se traga za napadačem na prolaznike.

Nepoznati muškarac za kojim se još uvek traga, lakše je povredio trojicu mladića tokom poslednjih nekoliko dana, kada ih je u parku napao s leđa oštrim predmetom.

Upozorenje na nasumične napade na prolaznike proširilo se društvenim mrežama i izazvalo zabrinutost među građanima, posebno mladima s obzirom da su svi napadi zabeleženi u večernjim satima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Obaveštenje, ko može neka izbegava Čair i Bulevar neko vreme... Jedan idiot šeta tu i bode ljude nožem, izbo je večeras Stefana i mog momka, i sinoć jednog čoveka, sumnja se da je isti... Hvala Bogu, svi su dobro prošli, sa lakšim povredama. Prijavljeno je sve i nadamo se da će brzo biti uhvaćen. Mlađi je dečko kao mi otprilike - poruka je koja se deli u viber grupama i na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PANIKA U NIŠU Nepoznati muškarac u parku nasumično NAPADA PROLAZNIKE, izbo trojicu

Izvor: Blic, 26.Jun.2021

Nepoznati muškarac za kojim se još traga, lakše je povredio trojicu mladića tokom poslednjih nekoliko dana, kada ih je u parku napao s leđa oštrim predmetom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.