NIŠLIJA POZVAO LEKARA DA MU POMOGNE, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Prvo ga OMAMIO, pa ga OBLJUBIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 23:45

NIŠLIJA POZVAO LEKARA DA MU POMOGNE, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Prvo ga OMAMIO, pa ga OBLJUBIO

Kako je M.D. rekao, on se nekoliko dana nakon obljube obratio policiji.

Nišlija M.D. (40) prijavio je policiji svog ličnog lekara (44) i naveo da ga je muškarac obljubio 28. aprila u njegovoj kući.

- Pre šest godina sam ostao bez majke, poklekao sam i pao u neku vrstu depresije. Tada sam upoznao lekara koji me je lečio. Kako je prolazilo vreme, mi smo postali prijatelji i počeli smo da se družimo porodično. Upoznao sam njegove roditelje, on je upoznao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moju porodicu i verenicu, sve je bilo normalno. Znao sam za njegovu seksualnu orjentaciju, ali to mi nije smetalo, cenio sam ga zbog dobrote - počinje priču M.D.

On navodi da su ga kobnog dana mučile migrene, te zbog bolova u glavi nije mogao da se pomeri, niti da ode do apoteke po lek.

- Smatrao sam, pošto je doktor i to psihijatar koji radi u zdravstvenoj instituciji, da može da mi pomogne. Pozvao sam ga i rekao da mi treba bilo kakva tableta, lek, bilo šta samo da prođe bol - navodi M.D.

- Došao je tu kod mene u stan, ja sam jedva pričao od bola, progutao sam tabletu, nadajući se da će prestati migrena. Sledeće čega se sećam je da se budim na krevetu u spavaćoj sobi i to bez odeće. Potpuno omamljen video sam ga kako kleči pored mene, kako mi liže noge, posle mi je lizao butine i počeo oralno da me iskorišćava - nastavlja sa pričom ovaj Nišlija.

On tvrdi da ne zna koja mu je tableta data, ali da je ponovo zaspao.

- Trgao sam se još jednom u trenutku jer me je probudila njegova težina jer je sedeo na mojim butinama, ja sam bio na stomaku i lizao mi je leđa. Bio sam potpuno skrhan od one tablete, verovatno sam ponovo zaspao. Probudio sam se dan kasnije, osećao sam se prljavo, poniženo.

Kako je naveo, nije mogao da zamisli šta će mu se desiti.

- Nikada nisam sumnjao da će mi uraditi ovako nešto. Prijavio sam ga policiji kasnije jer nisam mogao da dođem sebi od šoka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.