NISI SAMA! PODRŠKA I LJUBAV ZA IVU I MILENU: Mladi glumci poslali jaku poruku svojim koleginicama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 13:22

NISI SAMA! PODRŠKA I LJUBAV ZA IVU I MILENU: Mladi glumci poslali jaku poruku svojim koleginicama (FOTO)

Sve je više ovakvih objava.

Domaću javnost već danima uznemirava novi slučaj nasilja nad ženama, za koji se tereti profesor glume Miroslav Mika Aleksić kojem je odrđen pritvor u trajanju od 30 dana.

Aleksić ja optužen za silovanje i nedozvoljene polne radnje, a prve su sa svojim ispovestima i optužbama u javnost istupile glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić, koje ovih dana dobijaju masovnu podršku na društvenim mrežama, kako od kolega, tako i od drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javnih ličnosti.

Pokrenut je hešteg #nisisama kao podrška mladim i hrabrim glumicama Mileni i Ivi, uz koji se objavljuju i slike sa transparentom koji nosi istu poruku, a na kojima su tagovane njih dve.

Na ovaj način Milenu i Ivu podržali su do sada Nikola Đuričko, Petar Benčina, Gordan Kičić, Miodrag Dragičević, kao i glumci sa njihove klase.

Osim imena iz sveta glume, to čine i brojni korisnici Instgrama koji nisu iz javnog sveta, poručujući glumicama na taj način da su uz njih, ali i uz druge devojke koje su progovorile o seksualnom uznemiravanju koje su trpele.

Takođe, uz ovaj transparent glumci poručuju koleginicama: "Ko dirne naše sestre, dirnuo je sve nas!".

A post shared by Mina Sovtic (@knife_afterdark)

A post shared by Miodrag Dragičević (@miodrag_misa_dragicevic)

A post shared by Petar Benčina (@petarbencina)

A post shared by gordankicic (@gordankicic)

Podsetimo, Milena Radulović je u sredu, 20. januara, duže od pet sati davala zvaničan iskaz Višem sudu u Beogradu, dok Iva Ilinčić to čini danas i na saslušanju je od 9 časova.

Miroslav Mika Aleksić je uhapšen zbog sumnje da je od 2008. do 2020. godine u prostorijama svoje škole glume seksualno napastvovao tada maloletnu glumicu Milenu Radulović i još pet učenica.

Za sada mu se na teret stavlja osam silovanja i sedam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.