NISAM ZNAO KO JE ŽENA Vućić o napadima medija nakon obraćanja Julije Navaljni: Da sam aplaudirao na deo da ga je Putin UBIO, rekli bi da sam ga proglasio za ubicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 11:41

"NISAM ZNAO KO JE ŽENA" Vućić o napadima medija nakon obraćanja Julije Navaljni: Da sam aplaudirao na deo da ga je Putin UBIO, rekli bi da sam ga proglasio za ubicu

Ne propustite obraćanje predsednika na Tv "Prva"

Predsednik Vučić komentarisao je napade pojedinih medija tokom obraćanja Julije Navaljni na Minhenskoj konferenciji.

- Sedeo sam u prvom redu, u delu za predsednike država, iza su sedeli premijeri. Izašao je predsednik Letonije, pažljivo sam slušao i odjednom je neka žena sela pored mene. Nisam znao ko je žena. Shvatio sam da su mnogi razumeli ko se treba da se obrati. Kriv sam što nisam znao. Onda je domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najavio specijalnog gosta - Juliju Navaljni. Ona je otišla do ađutanta po neke papire i izašla za govornicu. Da sam znao ko je, izjavio bih joj saučešće, ali bih možda pogrešio jer je ona odmah rekla da ne želi da joj se izjavljuje saučešće - rekao je Vučić i dodao:

- Da sam aplaudirao na onaj deo da ga je Putin ubio, rekli bi 'Vučić proglasio Putina za ubicu'. Samo dan ranije rekli su da su pronađene srpske granate u Belgorodu. Da li ih mi prodajemo? Pa, naravno, od toga živi 20.000 ljudi. Svakoga dana koriste priliku da napadnu svoju zemlju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.