NISAM PREDSEDNIK SVIH SRBA VEĆ PREDSEDNIK SRBIJE I SVIH NJENIH GRAĐANA Kako gromko zvuče reči predsednika pred strojem policije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 12:49

"NISAM PREDSEDNIK SVIH SRBA VEĆ PREDSEDNIK SRBIJE I SVIH NJENIH GRAĐANA" Kako gromko zvuče reči predsednika pred strojem policije!

Predsednik Vučić se obratio povodom Dana policije i MUP-a

Predsednik Aleksandar Vučić danas je na početku svog obraćanja na svečanosti povodom Dana policije i MUP-a, ispravio ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina koji ga je nazvao "predsednikom svih Srba".

- Nisam predsednik svih Srba, već predsednik Srbije i svih njenih građana, Srba, Bošnjaka, Mađara, Albanaca, Rumuna Slovaka, Bugara, Roma i svih drugih koji u Srbiji žive. Ali, isto tako nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neću dozvoliti da se odreknemo srpskog naroda samo zato što pripadamo istom rodu - rekao je Vučić.

Poručio je da će se uvek boriti da pomogne srpskom narodu ne dirajući u prava svih drugih i ne ugrožavajući nikoga.

- I u tome jeste jedna od razlika koju smo danas napravili u odnosu na pređašnje vreme. Srbija mora da brine o svom rodu i nema ništa prirodnije, kao što volite svoju decu, porodicu, ništa nije normalnije nego da volite svoj narod i da ga podržavate, ne čineći loše drugome -  rekao je Vučić.

Vulin je u svom obraćanju pred pripadnicima MUP-a, rekao Vučiću:

- Kada u teškim vremenima na teškim mestima budete branili istinu o našem narodu, kada budete govorili u ime svih Srba, kao predsednik svih Srba, da se setite ovog stroja i da znate kakva sila stoji iza vas i našeg naroda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.