Izvor: Piplmetar.rs, 02.Nov.2023, 22:30

„NISAM IMALA ŽELUDAC kao Teodora Džehverović da se POTURIM POD MATORCA!“ Maca Diskrecija oplela po pevačici

Nekadašnja zadrugarka Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, nedavno je u jednoj emisiji govorila o svojim nekadašnjim cimerkama u rijalitiju „Zadruga“, pa se tako dotakla i pevačice Teodore Džehverović.
Maca Diskrecija (Foto: Ringier/Dušan Milenković) • Dušan Milenković / Ringier


Kako je Diskrecija >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << istakla, nije uspela kao njena cimerka iz rijalitija zbog toga što se nije „poturala pod matorce“.
Teodora Džehverović (Foto: Ringier/Blic TV)
– Nisam kao Teodora, nisam imala želudac da se poturim pod nekog matorca. To je moj problem bio. Ona se tako proslavila. Želim joj sve najbolje, iskreno, ali mislim da je to sakrila. Ali sakrila je zbog svog uspeha. Ne zameram joj, možda je to iskoristila, on je nju probio. Opet, neko, svako mora da te probije da bi bio u tom svetu. Ali želim joj sve najbolje – rekla je Diskrecija za TV Hype.
Maca Diskrecija (Foto: Screenshot TV Pink)
Podsećanja radi, Maca i Teodora su zajedno učestvovale u prvoj sezoni rijalitija „Zadruga“, gde su žestoko ratovale od samog početka. Diskrecija je tada urnisala Teodoru zbog konekcije sa jednim poznatim kontroverznim biznismenom i nije je ostavljala na miru sve do kraja rijalitija.
Maca Diskrecija (Foto: Screenshot TV Pink)
Maca Diskrecija je, sa druge strane, iznenadila mnoge onim što je rekla o svom novom poslu, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „RADIM 20 SATI DNEVNO!“ Maca Diskrecija se požalila: „MISLE DA SAM PROSTITUTKA, a ja sam najpoštenija!“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.