Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2023, 13:36

NIS: Primenjena nova tehnologija koja skraćuje vreme izrade naftnih bušotina

Primena nove tehnologija (ECO digitalne platforme) u procesu monitoringa i kontrole izrade bušotina omogućava potpunu automatizaciju procesa daljinskog praćenja i kontrole izrade bušotina i skratiće vreme iskopavanja za oko pet odsto, saopštila je danas kompanija NIS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nis nastavlja proces digitalne transformacije

Izvor: Vostok.rs, 10.Avg.2023

NIS je nastavio da sprovodi proces digitalne transformacije u svim oblastima poslovanja i da na taj način modernizuje i čini efikasnijim rad kompanije. . Najnoviji korak je uvođenje ECO digitalne platforme. Reč je o softverskom rešenju koje predstavlja avangardu u procesu monitoringa i kontrole...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.