NIŠ: DS napustilo još 160 članova

Izvor: Kurir, 20.Avg.2013, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠ: DS napustilo još 160 članova

Odbornica DS u Skupštini grada Dragana Stojanović Krstić potvrdila da je još 160 članova napustilo stranku, među njima je i Ivan Jocić

NIŠ - Odbornica DS u Skupštini grada Dragana Stojanović Krstić potvrdila da je još 160 članova napustilo stranku, među njima je i Ivan Jocić.

Stojanović Krstićeva je rekla da stranka u Nišu prolazi normalan proces posle silaska sa vlasti u gradu i prelaska u opoziciju.

"Naša odbornička >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << grupa ostaje sa 11 odbrnika od prvobitnih 15 koji će zastupati interese onih građana koji su dali glas DS na prošlogodišnjim izborima", kazala je Stojanović Krstićeva.

Ona je rekla da je revizija članstva u DS u Nišu pri samom kraju i da bi promene u stranci mogle biti razlog za nezadovoljstvo odbornika u gradskom parlamentu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DS napustilo još 160 članova

Izvor: Mondo, 20.Avg.2013

Odbornica DS u Skupštini grada Niša Dragana Stojanović Krstić potvrdila jda je još 160 članova napustilo stranku..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.