NIKOLIN GROB ZATRPAN BELIM CVEĆEM, A OVO JE MISTERIJA Na današnji dan počeo je rat do istrebljenja - Oko za oko, brat za brata

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 22:39

NIKOLIN GROB ZATRPAN BELIM CVEĆEM, A OVO JE MISTERIJA Na današnji dan počeo je rat do istrebljenja - "Oko za oko, brat za brata"

Nikola Bojović, rođeni brat Luke Bojovića, vođe zemunskog klana, ubijen je pre tačno deset godina, a njegov spomenik je danas bio zatrpan belim cvećem. Ni na jednom buketu nije bilo natpisa, zbog čega se ne zna ko je cveće i ostavio.

Njegovom likvidacijom pre 10 godina, za porodice Bojović i Šaranović počeo je rat do istrebljenja - "oko za oko, brat za brata" bila je krilatica kojom su se vodili.

Brutalno ubistvo Bojovića snimljeno je sigurnosnim kamerama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obližnje kopirnice, a na snimku se vidi dolazak dvojice muškaraca. Jedan je bio visok, obučen u tamno odelo, dok je drugi bio dosta niži sa belim kačketom i maslinasto sivoj jakni.

Prvi muškarac, išao je nekoliko koraka ispred drugog koji se zadržao gotovo ispred kamere, a zatim se sakrio u ulaz zgrade. Posle nekoliko minuta, na ulici se pojavio i Bojović. Muškarac sa kačketom je tada izvadio oružje i počeo da puca u njega.

Apelacioni sud je zbog ubistva Bojovića, pravosnažno osudio 2020. godine Miloša Delibašica na 30 godina zatvora kao organizatora kriminalne grupe čiji su pripadnici ubili Bojovića i Miloša Vidakovića.

Ostali pripadnici grupe su pravosnažno osuđeni na kazne od 17 do 35 godina zatvora.

On je u Bojovića ispalio je najmanje 20 metaka iz automatskog oružja obilazeći krug oko njega. Bojović je pao, a ubica je nastavio da puca u njega dok je ležao na zemlji. Od najmanje 20 metaka koje je napadač ispalio, deset ga je pogodilo - tri u glavu i sedam u telo. Posle brutalne likvidacije napadači su se udaljili sa lica mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.