NIKOLIJA: Udala bih se i za crnca samo ako ima para!

Izvor: Kurir, 07.Dec.2013, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIJA: Udala bih se i za crnca samo ako ima para!

Bitno je da moja druga polovina ima svoj novac a ne da uzima od mene. Boju kože ne gledam, crnac ili belac, svejedno mi je, ali mora biti samostalan i perspektivan, rekla je pevačica

Nikolija Jovanović, ćerka pevačice Vesne Zmijanac, rekla je da joj nije bitna kod muškarca boja kože, već njegovo finansijsko stanje.

"Bitno je da moja druga polovina ima svoj novac a ne da uzima od mene. Boju kože ne gledam, crnac ili belac, svejedno mi je, ali mora >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << biti samostalan i perspektivan. Takođe mi je bitno da nema poroke i da bude zdrav, prav i strejt! A danas je takvog teško naći", kazala je Nikolija, koju su nedavno povezivali sa košarkašem  Atanasiosom Adetokunbom koji je tamnoput.

Njena majka Vesna Zmijanac rekla je da joj nije bitno sa kime joj je ćerka, dok god je ona srećna.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKOLIJA: Udala bih se i za crnca samo ako ima para!

Izvor: Dzungla.org, 07.Dec.2013

Bitno je da moja druga polovina ima svoj novac a ne da uzima od mene. Boju kože ne gledam, crnac ili belac, svejedno mi je, ali mora biti samostalan i perspektivan, rekla je pevačica OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.