Izvor: S media, 28.Dec.2012, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO NIJE ZAŠTIĆEN: Osvanula privatna fotografija Cukerbergove sestre

Nova žrtva loše politike o zaštiti privatnosti na društvenoj mreži Fejsbuk, ovaj je put došla iz porodice njenog osnivača Marka Cukerberga. Naime, u utorak uveče starija sestra izvršnog direktora Fejsbuka, Rendi Zuckerberg, na FB-u je objavila fotografiju s porodičnog okupljanja, prenosi Busineš Insider.

Na fotografiji se može videti kako četiri člana porodice isprobavaju novu aplikaciju dok Mark Cukerberg stoji u pozadini. Zanimljivo, fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se iz nekog razloga pojavila i na profilu novinarke Seli Svajcer, koja prati Zukerberga na Facebooku. Misleći da je fotografija javna, ona ju je podelila sa više od 40.000 ljudi koji je prate putem Tvitera.

"Rendi Cukerberg demonstrira reakciju svoje porodice na aplikaciju Poke", napisala je novinarka.

(index.hr)

FOTO: Fejsbuk

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.