NIKO NIJE ZASLUŽIO DA SAHRANI DETE Reči prijateljice nastradalog mladića kod Čačka kidaju dušu: Mnogo su se voleli...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 22:45

"NIKO NIJE ZASLUŽIO DA SAHRANI DETE" Reči prijateljice nastradalog mladića kod Čačka kidaju dušu: "Mnogo su se voleli..."

Prema njenim rečima roditelji nastradalog mladića su ugledni lekari iz Aranđelovca i divni ljudi koji su sve što su radili radili za svoju decu.

"Bio je savestan i odgovoran mladić oduvek, sportista, lepo vaspitan... Nikada ne bi dozvolio da brzo vozi i da izlaže opasnosti sebe, a kamoli devojku koju je toliko voleo"

Ovim rečima za Kurir govori prijateljica porodice mladića (18) koji je juče poginuo na putu Čačak-Požega, a njegova devojka tada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je teško povređena.

- Cela porodica je u šoku, on je prvo dete svojih roditelja, njihov prvenac. Ima mlađeg brata i sestru, a za njih bi uradio sve na ovom svetu. Porodica i devojka sa kojom je bio u automobilu bili su mu najbitniji - kaže sagovornica.

- Niko nije zaslužio da sahrani svoje dete. Oni su ga tek pripremali za život. Dobio je taj automobil "reno klio" da vozi, 13. decembra mu je bio rođendan slavio ga je sa devojkom, društvom, porodicom, bilo je jako veselo. Radovali su se životu - kaže prijateljica i dodaje:

- Baš su se mnogo voleli, ne može čovek ni da ih sretne negde a da nisu zajedno. Ne znam da li su devojci saopštili da on nije živ, ne znam kako će to podneti.

Kako kaže, sad je najvažnije da se ona oporavi i da njihove porodice mogu da budu jedna uz drugu u najtežim trenucima.

- Bio je mlad, ali je oprezan vozač, opet kažem, ne bi ih doveo u opasnost pogotovo zbog devojke, nikada je ne bi ugrozio. Šta se tu desilo neka utvrdi istraga, ali nije bilo razloga za žurbu sa njegove strane - kaže sagovornica i objašnjava:

- Rečeno nam je da je izletela divlja svinja na put ili mu je čak pala na haubu. Ne znam kako bi u tom trenutku reagovao i najiskusniji vozač, a ne on, dete od 18 godina.

Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"BILI SU MU NAJVAŽNIJI PORODICA I ONA!" Ispovest prijateljice Vukana (18) koji je poginuo kod Čačka: "Auto kojim je otišao u smrt dobio je na poklon, bio je uzoran i odgovoran"

Izvor: Blic, 04.Jan.2024

"Bio je savestan i odgovoran mladić oduvek, sportista, lepo vaspitan.. Nikada ne bi dozvolio da brzo vozi i da izlaže opasnosti sebe, a kamoli devojku koju je toliko voleo".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.