NIKO NIJE SAVRŠEN Jovana Đorđević objavila prvi selfi BEZ ŠMINKE

Izvor: Blic, 18.Feb.2017, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NIKO NIJE SAVRŠEN" Jovana Đorđević objavila prvi selfi BEZ ŠMINKE

Mesecima je manekanka Jovana Đorđević bila ponosna vlasnica titule "najzgodnije srpske trudnice", anakon nedavnog porođaja bi mogla da ponese titulu i "najzgodnije prirodne lepotice".

Naime, lepa manekenka je nakon rođenja sina uspela da brzo vrati devojačku liniju, a čini se da uspeva da, pored dvoje dece, pronađe vremena i za sebe.

- Danas bi mi dobrodošla šminka, ali niko nije savršen, zar ne - napisala je Jovana u komentaru uz fotografiju na kojoj se vidi kako pozira bez imalo šminke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manekenka objavila fotografiju bez trunke šminke: "Niko nije savršen, zar ne?"

Izvor: B92, 19.Feb.2017, 11:15

Manekenka Jovana Đorđević Švonja nedavno je postala mama. Po njenom izgledu niko ne bi ni mogao da pretpostavi da je donedavno bila trudnica...Pre skoro tri nedelje lepa manekenka na svet je donela drugo dete. Međutim, to je ne sprečava da brine i o svom izgledu...Nedavno se pohvalila fotografijom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.