NIKO NIJE MISLIO DA ĆE DIĆI RUKU NA SEBE! Kamiondžija iz Srbije pronađen mrtav u Mađarskoj - iza sebe ostavio dvoje dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 00:22

"NIKO NIJE MISLIO DA ĆE DIĆI RUKU NA SEBE!" Kamiondžija iz Srbije pronađen mrtav u Mađarskoj - iza sebe ostavio dvoje dece

Ništa nije ukazivalo na to da muškarac (39) ima nekih problema, a najmanje da će podići ruku na sebe.

Muškarac (39) iz Srbije, koji je radio kao vozač kamiona za jednu firmu, izvršio je samoubistvo u Mađarskoj.

Ništa nije ukazivalo da muškarac ima nekih problema, a najmanje da će podići ruku na sebe.

Ova vest šokirala je sve koji su ga poznavali, kaže izvor upućen u ovaj slučaj.

- Radio je kao vozač kamiona, prevoznik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za jednu firmu i često je bio na putu. Kao grom iz vedra neba pogodila nas je vest da je sebi oduzeo život. Koliko znamo, nije imao problema, bar ništa nije ukazivalo na to, vest nas je rastužila i zatečeni smo saznanjem da je to uradio - kažu njegovi najbliži.

Muškarac koji je počinio samoubistvo kobnog dana putovao je u Mađarsku.

Šta je presudilo da tako okonča sebi život ostala je nepoznanica za sve njegove prijatelje i rodbinu.

- Parkirao je kamion kod nekog uzvišenja, brežuljka u Mađarskoj. Popeo se na taj breg i tamo u blizini pronašao je jednu banderu i tako se obesio. Druge detalje ne znamo, ali nas je sve porazila činjenica da ga više nema i da ga nikada više nećemo videti - dodaju.

Vozač kamiona je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"IZA SEBE JE OSTAVIO DVOJE DECE I SUPRUGU" Detalji samoubistva Srbina u Mađarskoj: "Radio je kao kamiondžija, često je bio na putu"

Izvor: Blic, 08.Apr.2023

Muškarac D. V. (39) iz Iđoša kod Kikinde, koji je radio kao vozač kamiona za jednu firmu, izvršio je samoubistvo vešanjem u Mađarskoj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.