NIKO NE ZNA GDE JE SADA MLAĐAN: Osumnjičeni sestrić koji je pretukao ujaka na svadbi u Nišu priveden, pa pušten

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 13:47

NIKO NE ZNA GDE JE SADA MLAĐAN: Osumnjičeni sestrić koji je pretukao ujaka na svadbi u Nišu priveden, pa pušten

Sve se dogodilo na jednoj svadbi u Nišu

Mlađan N. iz Knjaževca koji se, kako se sumnja, na svadbi potukao sa svojim ujakom Draganom Živadinovićem (56) iz Svrljiga, pa je nesrećni čovek nakon 12 dana preminuo, bio je u pritvoru tri dana.

Inače, sve se dogodilo na svadbi Živadinovićeve ćerke u jednom hotelu u Nišu. Kako su gosti sa veselja izjavili, Mlađan N. je najpre udario pesnicom u glavu svog ujaka, a potom su izašli napolje.

- Šta se napolju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogodilo, to niko ne zna, ali se Dragan posle izvesnog vremena vratio u salon sav izgreban, krvav i iscepane košulje. Povod za svađu između sestrića i ujaka navodno je bilo to što se jedna gošće žalila na Mlađana, pa je Dragan tražio da ga udalje iz sale - kaže izvor upućen u događaj i dodaje da je Živadinoviću pozlilo tek sutradan, pa je primljen u bolnicu.

- Pošto je Dragan hospitalizovan, policija je privela Mlađana N., to je bilo 6. septembra, a Mlađan je već 9. septembra pušten iz pritvora da se brani sa slobode zbog krivičnog dela učestvovanje u tuči - izjavio je on.

On objašnjava da trenutno ne znaju gde je Mlađan N., koji nije bio na sahrani ujaka, ali da očekuju da će krivično delo koje mu se stavlja na teret biti prekvalifikovano.

- Obdukcija će utvrditi da li je Živadinovićeva smrt nastupila kao posledica prebijanja na svadbi - objašnjava izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE DRAGAN KOJEG JE SESTRIĆ UBIO NA SVADBI U NIŠU Udario ga u glavu zbog devojke, a kada su ga pustili iz pritvora izgubio mu se trag

Izvor: Blic, 21.Sep.2021

Stanovnici čitavog Svrljiga još su u šoku zbog tragične i u tom kraju nezapamćene smrti njihovog sugrađanina Dragana Živadinovića (56). Živadinović je, prema rečima meštana, preminuo od posledica povreda koje je zadobio na svadbi svoje ćerke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.