NIKAKVA OKLOPNA VOZILA, VODENI TOPOVI NE IDU PREMA SKUPŠTINI! Stefanović RASKRINKAO LAŽI OPOZICIONIH MEDIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 20:57

NIKAKVA OKLOPNA VOZILA, VODENI TOPOVI NE IDU PREMA SKUPŠTINI! Stefanović RASKRINKAO LAŽI OPOZICIONIH MEDIJA!

Protesti ispred skupštine Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović za TV Pink je demantovao da policija sprema vodene topove za demonstrante.

Portal Nova S objavio je kao najnoviju vest da je prema Skupštini krenula policijska kolona koju čine oklopna vozila sa vodenim topovima.

Naravno, ovo je još jedna u nizu lažnih vesti ovog portala, a to je potvrdio i ministar unutrašnjih poslova nebojša Stefanović.

Stefanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je za TV Pink rekao da nikakva oklopna vozila, nikakvi vodeni topovi ne idu prema Skupštini Srbije.

- Nikakva oklopna vozila sa vodenim topovima nisu krenal ka centru grada. Imamo situaciju da jedan deo ljudi lomi zgrade u Novom Sadu i Beogradu - rekao je Stefanović i dodao da jedan deo demonstranata planira da pod okriljem mraka učini štetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.