NIKAD VIĐENA SLIKA MESARA I NJEGOVE ŽENE Evo ko je supruga jednog od najbrutalnijeg pripadnika klana Velje Nevolje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 21:07

NIKAD VIĐENA SLIKA MESARA I NJEGOVE ŽENE Evo ko je supruga jednog od najbrutalnijeg pripadnika klana Velje Nevolje (FOTO)

Svi znaju za Marka Miljkovića, a ovo je njegova žena.

Tanja Miljković, supruga Marka Miljkovića jednog od vođe klana koji se krio iza navijačke grupe "Iz principa", a kojem se u Specijalnom sudu sudi za najteža krivična dela, poslednjih dana podigla je buru u javnosti svojim ponašanjem na suđenju veka.

Ono što se sigurno zna je da se protiv nje vodi se istraga zbog sumnje da je prala novac klanu Velje Nevolje.

Javnost je prvi put mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da vidi njene fotografije kada je policija bila u njihovoj porodičnoj kući, ali tada je bila zamaskirana. Zato je sve ostavilo u šoku to što je ove nedelje Miljkovićka čak u dva navrata došla na suđenje svom suprugu, a ono što je privuklo pažnju bile su njene reakcije na iskaze kuma njenog muža Nikole Spasojevića tokom kojih je opisivao brutalna ubistva u kojima je navodno učestvovao.

Naime, ona se jedva suzdržavala da se ne smeje, a mediji su prenosili da je na drugom pojavljivanju obukla crno - belu kombinaciju kako bi poslala tajnu poruku svom suprugu.

Ovo je do sada neviđena fotografija Tanje i Marka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.