NIKAD VEĆA GUŽVA U BEOGRADU! Automobili mile, u centru grada HAOS (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 19:10

NIKAD VEĆA GUŽVA U BEOGRADU! Automobili "mile", u centru grada HAOS (FOTO)

U centru Beograda je saobraćajni kolaps

Ulica kralja Milana je zatvorena zbog radova, a saobraćaj je obustavljen i kroz Balkansku i Admirala Geprata. To je stvorilo velike gužve u okolnim ulicama.

Podsetimo, u Ulici kralja Milana u toku su radovi zbog pucanja vodovodne cevi. Kako se saznaje, ta ulica će večeras biti ponovo otvorena za saobraćaj, zbog toga su vozila GSP preusmerena.

Autobusi 22A i 31 saobraćaju izmenjeno prema Studentskom trgu. Idu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nemanjinom ulicom, preko Trga Nikole Pašića, a trolejbus 29 saobraća samo do Slavije.

Zbog saobraćajne nezgode u Bulevaru despota Stefana oko 16 sati, gužve su i u toj ulici.

Takođe, kolone vozila "mile" i preko mostova, a najveća gužva je na Mostu na Adi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ogromna gužva u Beogradu, prebukirani mostovi i saobraćajnice oko ulice Kralja Milana

Izvor: B92, 25.Feb.2021

U centru Beograda i na mostovima saobraćaj je prilično otežan zbog velikih gužvi...Kako kažu taksi službe za B92.net, Ulica kralja Milana zatvorena je za saobraćaj, pa je broj vozila povećan u okolnim ulicama...Dodaju i da se večeras očekuje normalizacija saobraćaja u Ulici kralja Milana,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.