NIKAD NEMOJ DA SE PREDAJEŠ, DOKLE GOD UTAKMICA TRAJE Predsednik Vučić poslao SNAŽNU poruku najmlađima

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 14:56

"NIKAD NEMOJ DA SE PREDAJEŠ, DOKLE GOD UTAKMICA TRAJE" Predsednik Vučić poslao SNAŽNU poruku najmlađima

Istakao je da je važno boriti se do kraja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, na svečanosti povodom proglašenja novog ambasadora Sportskih igara mladih Karla-Hajnca Rumenigea, da se nikada ne predaju i uvek bore do kraja takmičenja.

- Kada gubiš, nikada nemoj da pomisliš da si završio i da si pobedio, nego što si stvarno pobedio. Nikada nemoj da se predaješ, dokle god utakmica traje. Bori se i igraj do kraja, jer ukoliko se boriš, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek možeš da pobediš - poručio je Vučić u Sava centru.

Predsednik je istakao da su deca učesnici mnogo bolja od odraslih i da je siguran da će celom regionu biti bolje, kada principi učesnika SIM-a, kao što su tolerancija, međusobna ljubav i poštovanje budu usvojeni u celom regionu.

- A vama poštovani Rumenige, želim da čestitam i da vam kažem dobrodošli u veliku Zdravkovu porodicu. Jer smo mi ovde svi navijači Zdravka Marića. On ima jednu sličnu osobinu koju imam i ja. Pokušali smo u stvari da budemo košarkaši. Neuspešno, pa je on onda hteo malo da bude fudbaler, pa je shvatio da nije ni za fudbal, nego za organizaciju. Tako sam i ja, pokušavao svašta, pa nisam uspeo u tome, a onda u nečemu jesam - rekao je Vučić.

Istakao je da to znači da se nikada ne treba predavati.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.