NIKAD KRAJA TERORU: Kurtijeva policija TUKLA SRBINA tokom privođenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 14:11

NIKAD KRAJA TERORU: Kurtijeva policija TUKLA SRBINA tokom privođenja

U momentu privođenja bio je sa sinom.

Srbin, iz sela Kajkovo kod Leposavića, na severu Kosova i Metohije, sinoć je zatražio medicinsku pomoć, jer su ga pripadnici takozvane kosovske policije tukli prilikom privođenja.

Zamenik direktora tzv kosovske policije za region Sever, Veton Eljšani potvrdio je da je privedeni iz Kajkova priveden zbog navodnog "ometanja službenog lica u vršenju dužnosti" i da je nakon saslušanja sinoć oslobođen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
On je za Tanjug izjavio da ga je patrola zaustavila na magistralnom putu koji vodi ka Leposaviću i dodao da su ga tom prilikom tukli.

On je nakon što je saslušan, kako je rekao, morao da zatraži medicinsku pomoću u Domu zdravlja u Leposaviću. U momentu privođenja, dodao je, bio sa svojim sinom.

Srbija Danas/Sputnjik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.