NIJEDNA BOLNICA U KRUGU OD 300 KILOMETARA NIJE IMALA KREVET ZA NJEGA: Umro je nakon što su ga čak 43 bolnice odbile, a razlog je poražavajući!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 19:12

NIJEDNA BOLNICA U KRUGU OD 300 KILOMETARA NIJE IMALA KREVET ZA NJEGA: Umro je nakon što su ga čak 43 bolnice odbile, a razlog je poražavajući!

Porodica preminulog uputila apel.

Čovek iz Alabame umro je tri dana pre svog 74-tog rođendana od srčanog udara u Misisipiju, nakon što 43 bolnice u tri države nisu mogle da ga prime jer su odeljenja intenzivne nege bila krcata pacijentima.

Porodica Reja Martina DeMonje apelovala je na ljude da se vakcinišu protiv kovida.

DeMonja, rodom iz Kalmana u Alabami, pretrpeo je srčani udar i hitna pomoć Regionalnog medicinskog centra Kalman morala je da ga preveze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do najbližeg dostupnog kreveta koji je bio 300 kilometara dalje u bolnici u Meridijanu u Misisipiju, piše "Ju-es-ej tudej".

Njegova porodica je u smrtovnici urgirala ljude da se vakcinišu.

- U čas Reju, molim vas da se vakcinišete ako niste, u naporu da oslobodimo resurse za hitne slučajeve koji nisu povezani s kovidom. On ne bi želeo da neka druga porodica prođe kroz ono kroz šta je on prošao - piše u smrtovnici.

- Nije bilo takvog kao što je Rej DeMonja - dodaje se.

DeMonja je bio antikvar i u tom poslu proveo je 40 godina.

"Ju-es-ej tudej" navodi da je prošlog četvrtka na odeljenjima intenzivne nege u Alabami bilo 60 pacijenata više nego što je kreveta, a 51 odsto njih testirano je pozitivno na kovid. U SAD je zabeleženo preko 40,6 miliona zaraženih kovidom kao i više od 655.800 umrlih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.