NIJE VIC! POTUKLI SE AMERIKANAC I BRITANAC U AVIONU! Letele pesnice, napravili haos, a sve zbog jedne bizarne stvari (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 13:38

NIJE VIC! POTUKLI SE AMERIKANAC I BRITANAC U AVIONU! Letele pesnice, napravili haos, a sve zbog jedne bizarne stvari (VIDEO)

Dva putnika su se potukli na letu sa Malte.

Dva putnika na letu "Ryanair" sa Malte za londonski Stansted posvađala su se oko sedišta, kako prenose mediji, nakon što je jedan odbio da pusti drugog da prođe kroz prolaz, došlo je do guranja, pa su drugi putnici morali da intervenišu, a na kraju su razdvojili dvojicu muškaraca usijanih glava.

- Britanac nije dozvolio Amerikancu da prođe kako bi došao do svog sedišta pored prozora... Počeli su da vređaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i psuju jedan drugog, a onda je izbila tuča... Let je kasnio dva sata, svi u avionu su bili iznervirani. Nikada nećemo doći kući -  rekao je svedok.

Agresivni duo je na kraju moralo da razdvaja kabinsko osoblje aviona.

Pogledajte video tuče u avionu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.