NIJE SE VRATILA SA MATURSKE EKSKURZIJE! Tinejdžerku (18) dečko zadavio golim rukama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 07:15

NIJE SE VRATILA SA MATURSKE EKSKURZIJE! Tinejdžerku (18) dečko zadavio golim rukama!

Tinejdžerku iz Ohaja je navodno prošle nedelje nasmrt zadavio njen bivši dečko, kaže policija, ostavljajući njihovu zajednicu u malom gradu u šoku i neverici.

Navodni incident dogodio se prošlog meseca dok su Natali Martin (18) i Blejk Linkus (18) bili na postdiplomskom putovanju u Mirtl Biču. Tinejdžeri su upravo završili srednju školu Filo u Dankan Folsu u Ohaju prošlog meseca, prema izveštaju.

Policijska uprava okruga Hori pronašla je Martin mrtvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u iznajmljenoj sobi i kasnije uhapsila Linkusa, optužujući ga da ju je rukama zadavio, preneo je "Foks njuz".

Zapisnici iz okružnog zatvora pokazuju da je Linkous uhapšen dva dana nakon navodnog napada.

- Povređeni smo. To je tragedija. Samo smo u šoku i neverici. Bila je omiljena kod svojih drugova iz razreda i nastavnika i bila je veoma slatka i veoma zabavna - rekao je direktor škole Troj Doson za Foks.

U nekrologu se navodi da je Martin volela softbol i fudbal i da je lokalno radila kao bejbisiterka.

- Natali je živela svoj život punim plućima sa radošću, smehom i ljubavlju - navodi se u njenoj nekrologu.

Istražitelji nisu utvrdili šta je dovelo do ubistva, ali Bruklin Ferel, prijatelj koji je započeo prikupljanje sredstava za Martin, rekao je za "San njuz" da su ona i Linkus bili u vezi nekoliko godina, ali su raskinuli ranije ove godine.

Iza Martin su ostali njeni roditelji, Megan Dingi i Džesi Martin, i njena braća, Кeš Garber i Vajat Martin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.