NIJE POTREBNO OD TOGA PRAVITI PREDSTAVU Vučić: Sveću sam zapalio u crkvi za žrtve masakra na Vračaru - svi zahtevi roditelja biće ispunjeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 12:10

"NIJE POTREBNO OD TOGA PRAVITI PREDSTAVU" Vučić: Sveću sam zapalio u crkvi za žrtve masakra na Vračaru - svi zahtevi roditelja biće ispunjeni

Vučić odgovorio na provokativna pitanja novinara.

Sveću sam zapalio u crkvi za žrtve masakra na Vračaru i nisam vodio kamere, jer smatram da nije potrebno od toga praviti predstavu - istakao je Vučić na pitanje zašto nije otišao do OŠ "Vladisalav Ribnikar" da upali sveću.

- Nisam razumeo pitanje. Smisao pitanja. Izjavio saučešće porodicama žrtava... to pitanje je jednako glupo kao i ono zašto dani žalosti počinju u petak - istakao je Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na konferenciji za novinare.

Podsetimo, predsednik je izjavio danas da će svi zahtevi roditelja iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" biti ispunjeni.

- Juče je predsednica Vlade imala sastanak sa predstavnikom Saveta roditelja iz OŠ "Vladislav Ribnikar" i svih njihovih sedam zahteva smo u potpunosti spremni da ispunimo, rekao je Vučić.

On je rekao da su njihovi zahtevi razumni i racionalni.

- Smatramo da su zahtevi u ovako teškim trenucima bili neophodni da se sve stvari razjasne i da se vidi kako ubuduće možemo da pomažemo našoj deci - naveo je predsednik.

Istakao je da će biti angažovani najbolji svetski stručnjaci koji će, zajedno sa domaćim stručnjacima, raditi na pružanju pomoći deci i roditeljima.

Vučić je dodao da je već uplaćen novac za dodatne troškove Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.