NIJE IZDRŽALA! UŽAS NA SUĐENJU U BEČU: Devojčica koju su Srbi silovali doživela PAKAO u sudnici, napadač pokazao koliko je ODVRATAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 10:29

NIJE IZDRŽALA! UŽAS NA SUĐENJU U BEČU: Devojčica koju su Srbi silovali doživela PAKAO u sudnici, napadač pokazao koliko je ODVRATAN

Uspela je da svedoči o tri slučaja, koje je već do detalja opisala policiji.
Devojčica (13) koju je u Beču više meseci silovala grupa mladića, među kojima ima i Srba, doživela je veoma neprijatnu situaciju u sudu kada ju je jedan od napadača sačekao na hodniku i smejao joj se u lice.
Ona je na saslušanje došla samo u pratnji advokata, jer su njeni roditelji odlučili da ne treba dodatno da je traumiraju time što će slušati njen potresan iskaz.
Sud je naredio da devojčica bude saslušana odvojeno od 17 osumnjičenih za napad, međutim, jedan od njih ju je sačekao u sudu.
Kako prenose mediji, devojčica je u četvrtak došla u sud da ispriča detalje brojnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.