NIJE GORAN MRTAV, A JA JESAM TU Prepucavanje Mesara i kuma nateralo da se umeša i sudija: Kako možete da mu kažete da je psihopata?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 18:05

"NIJE GORAN MRTAV, A JA JESAM TU" Prepucavanje Mesara i kuma nateralo da se umeša i sudija: Kako možete da mu kažete da je psihopata?

Jezivi detalji sa suđenja.

U nedelji iza nas nastavljeno je suđenje Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću i njihovoj krimi grupi za najmonstruoznija krivična dela.

Svedočenje je nastavio treći svedok saradnik, Nikola Spasojević koji je javnosti poznat kao Miljkovićev kum.

U ovom delu prenećemo vam detalje koji se tiču ubistva Gorana Mihajlovića. Ono što je Miljkovićev kum istakao gledajući slike iz Ritopeka i Surduka je da je kuća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Surduku dosta izmenjena u odnosu na 2019., kada su, kako je naveo ranije, u dvorištu palili telo ubijenog Gorana Mihajlovića.

Miljković: U koji smo ga najlon navodno uvili, zeleni ili providan?

Spasojević: Mislim u oba, nisam obraćao pažnju.

Miljković: Zbog čega si pokušao da stupiš u kontakt sa Goranom, kada smo ti rekli da ne pričaš sa njim?

Spasojević: Ne znam, pitao sam ga da li je gladan, žedan. Bilo mi je žao čoveka, znao sam da će ujutru biti ubijen. Kao i kod Vlaste jer sam probao da ga upozorim da će biti ubijen.

Miljković: Ja nisam imao strah.

Spasojević: Zato si vozio blindu.

Sudija se umešala i upozorila Spasojevića i Miljkovića da povedu računa o načinu komunikacije i da Miljković ne reaguje burno, ukoliko nije zadovoljan odgovorima.

Sudija: Ovo je opomena kako možete da mu kažete da je psihopata. On vas ne vređa.

Miljković: Jel trebalo da ga ubiješ ili onesposobiš ako krene da beži?

Spasojević: Ja sam shvatio da treba da ga onesposobim.

Miljković: Rekao si da je trebalo da ga ispitujemo sutra, kako ako ga ti upucaš?

Spasojević: Kako da ga ispitujete ako pobegne, niko nije rekao gde da pucam, ja sam tako shvatio da ga onesposobim.

Miljković: Rekao si da ti je Mihajlović rekao da je pričao sa mnom, kako je znao ako su mu vezane oči?

Spasojević: Priča se ustima a ne očima, Goran je mrtav a ti si tu, tako mi je rekao.

Miljković: Nije Goran mrtav a ja jesam tu.

Spasojević: Sudija, on mu je servirao priču da će ga sutra pustiti, dečko je čak tokom noći zaspao, toliko ga je opustio.

Miljković: Da li je tebe video Mihajlović?

Spasojević: Nije mogao da me vidi, bile su mu vezane oči.

Podsetimo, Spasojević je ranije ispirčao da su ga pozvali da dođe u Ritopek da bi čuvao jednu noć otetog Gorana Mihajlovića, koji je potom ubijen. U vreme ubistva, kako je naveo Spasojević, nije bio prisutan. Tokom svedočenja rekao je i da ga je Marko otrovao, a da su ga potom kamionom prebacili u dvorište kuće u Surduku u kom su njegovi ostaci spaljeni a potom bačeni s mosta.

Sve vesti sa suđenja Velji Nevolji pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.