NIJE FILIP: Staniju ne sluša magarac!

Izvor: Kurir, 06.Maj.2013, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE FILIP: Staniju ne sluša magarac!

Stanija je pokušala da prošeta magarca koji je odnedavno na imanju, ali se opirao

Starleta Stanija Dobrojević je pokušala da prošeta magarca koji se od skora nalazi na imanju u Lisoviću, međutim, nije se baš najbolje pokazala.

Na kratko je zapravo magarac vodio nju, a ona ga je samo pratila držeći njegov povodac, a kada je ona pokušala da ga pokrene on je odbijao.

Čak je, kako je prokomentarisala Stanija, reagovao kopitom, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bi trebalo da znači da od nje traži da ga ostavi na miru.

Sećamo se da je Bebi Dol kada je bila ukućanka na „Farmi“ često na dvorištu šetala s magaretom, ali izgleda da Stanija ne zna kako baš treba da se ponaša sa ovom tvrdoglavom životinjom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BEZ AUTORITETA: Staniju ne sluša magarac!

Izvor: Kurir, 06.Maj.2013

Stanija je pokušala da prošeta magarca koji je odnedavno na imanju, ali se opirao..Starleta Stanija Dobrojević je pokušala da prošeta magarca koji se od skora nalazi na imanju u Lisoviću, međutim, nije se baš najbolje pokazala...Na kratko je zapravo magarac vodio nju, a ona ga je samo pratila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.