NIJE DONET ZBOG RIO TINTA Vučić objasnio sve o izmenama i dopunama Zakona o eksproprijaciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 19:30

"NIJE DONET ZBOG RIO TINTA" Vučić objasnio sve o izmenama i dopunama Zakona o eksproprijaciji

Vučić rešio dilemu oko novog Zakona o eksproprijaciji.

Odgovarajući na pitanja meštana sela kod kojih se istražuje litijim, Vučić je rekao da nijedan zakon u Skupštini nije donet zbog Rio Tinta.

- Moj predlog za vas je da probamo, pošto zakon nije protivustavan, potpisao bih ga, krajnji rok je 10. decembar, a da pre toga napravimo novi zakon i da ide po hitnoj proceduri, da ga usvojimo pre Nove godine. Ako ne možemo da se dogovorimo o tome, da vratimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izmenama stari zakon - rekao je Vučić.

On je predložio da se donese novi zakon o eksproprijaciji.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uključio se iz srca Jadra, između mesta Korenita i Terzić, odnosno i tom prilikom se obratio građanima Srbije. Predsednik je rekao da je ovo ključno mesto koje spaja Loznicu i Krupanj.

Pozvao je na razgovor sve meštane kako bi mu predstavili probleme sa kojima se susreću, a kako bi im država izašla u susret i pomogla oko rešavanja istih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.