NIJE BIO LEGALNI VLASNIK ORUŽJA: Oglasilo se lovačko udruženje iz kog je izbačen UBICA IZ SOLARIJUMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 10:11

"NIJE BIO LEGALNI VLASNIK ORUŽJA": Oglasilo se lovačko udruženje iz kog je izbačen UBICA IZ SOLARIJUMA

Ubica iz solarijuma s razlogom izbačen iz lovačkog društva.

Lovački savez Srbije oglasio se saopštenjem da V. R., ubica iz Novog Sada koji je juče usmrtio devojku, nije bio njihov član, kako saznajemo.

Savez je reagovao povodom objava da je mladić koji je počinio zločin bio lovac, iako nije bio član ove organizacije.

Saopštenje prenosimo u celosti.

–  Mladić koji je usmrtio devojku načinio je to ilegalnim oružjem koje nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lovačko. Mladiću je oduzeto sve oružje nakon izricanja zabrane prilaska, nije bio legalni vlasnik oružja, pa ni vlasnik lovačkog oružja. Počinilac je izbačen iz lovačkog udruženja, samim tim, nije ni ispunjavao uslove za učešće u lovu. Isticanje u medijima da je bio lovac ima malicioznu nameru i tendenciju da naruši reputaciju lovaca Srbije. Nonsens isticanja ove činjenice jednak je isticanju činjenice da je neko vozač, fudbaler amater, filatelista, itd. Još jednom napominjemo da se ovaj zločin, kao ni prethodni zločini, nisu odigrali uz učešće lovačkog oružja – saopštio je Lovački savez Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.