NIJE BILO POKUŠAJA UBISTVA: MUP Severne Makedonije zvanično demantovalo Kurtijeve laži

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 17:56

"NIJE BILO POKUŠAJA UBISTVA": MUP Severne Makedonije zvanično demantovalo Kurtijeve laži

Još jedan poraz lažnog premijera

Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije danas je povodom informaciju o pretnjama premijeru privremenih prištinskih institucija Aljbinu Kurtiju tokom boravka u Skoplju navelo da nije bilo pokušaja ubistva.

Portparol MUP-a Toni Angelovski je u izjavi za Telegrafi Makedonija rekao da nije bilo pokušaja ubistva Kurtija i da je policijsko obezbjeđenje Kurtiju određeno po pravilima i protokolima.

- Obaveštavamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vas da tokom posete premijera (tzv.) Kosova Aljbina Kurtija Skoplju nije bilo pokušaja ubistva. Što se tiče bezbednosti tokom posete Kurtija, ona je organizovana po unapred određenim pravilima i bezbednosnim procenama - rekao je Angelovski.

Podsetimo, javni servis (*)Kosova preneo je da je Kurti tokom boravka u Skoplju bio pod strogim merama obezbeđenja, pošto je bilo informacija o pokušaju atentata na njega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.