NIJE BAŠ SVE ZATVORENO, POSTOJI MESTO GDE MOŽETE NA KAFU I RUČAK: Prolazi još jedan dan pod novi merama u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 14:19

NIJE BAŠ SVE ZATVORENO, POSTOJI MESTO GDE MOŽETE NA KAFU I RUČAK: Prolazi još jedan dan pod novi merama u Srbiji

Od sutra uobičajeno.

Odlukom Vlade i Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa, danas u Srbiji rade samo apoteke, benzinske pumpe i prodavnice prehrambene robe, dok će sve ostalo biti zatvoreno u cilju sprečavanja širenja zaraze.

Prodavnice prehrambene robe mogu da rade do 21 čas, dok apoteke nemaju ograničeno radno vreme, kao ni benzinske pumpe koje mogu samo da toče gorivo.

Sve beogradske pijace danas rade uobičajeno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Odlukom Vlade, u ski centrima danas rade samo hotelski kafići i restorani gde mogu biti usluženi jedino gosti koji imaju prijavljen boravak.

Od ustanova kulture, samo pozorišta mogu da rade do 21 sat uz poštovanje svih epidemioloških mera, dok zakazani sportski događaji mogu biti održani, ali bez prisustva publike, prenosi Beta.

Dostava hrane biće moguća 24 sata dnevno, dok je šalter prodaja hrane i pića zabranjena na teritoriji čitave zemlje do ponedeljka ujutru.

Sutra, 8. marta, sve će raditi po uobičajenom režimu i radna vremena svih objekata biće kao i u petak, ali će učenici srednjih škola preći na onlajn nastavu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prestale da važe mere uvedene za vikend; Srednjoškolci od danas na onlajn nastavi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2021, 09:23

U Srbiji su jutros u 6.00 prestale da važe mere koje su prethodnog vikenda važile za radno vreme tržnih centara i ugostiteljskih objekata, a koje su uvedene u cilju sprečavanja širenja korona virusa...Prema merama koje su bile na snazi od subote u 12 sati do jutros u 6.00, mogle su da rade samo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.