NI TRUNKA KAJANJA ZA ONO ŠTO JE POČINIO! Dečak-ubica spava kao mala BEBA, plače samo zarad svojih interesa, ali to nije NAJGORE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 17:05

NI TRUNKA KAJANJA ZA ONO ŠTO JE POČINIO! Dečak-ubica spava kao mala BEBA, plače samo zarad svojih interesa, ali to nije NAJGORE...

Šokira javnost iz dana u dan

Dečak ubica nema problema ni sa spavanjem ni sa apetitom, dok Srbija svakodnevno jadikuje zbog nenadoknadivih gubitaka u masakru koji je počinio mladi monstrum.

Maloletni izvršilac zločina u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" mirno spava u svom bolničkom krevetu, poput dobre bebe, saznaje Republika sa Klinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

On dobija svu potrebnu negu i podršku, a naš izvor zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obaveze čuvanja u tajnosti svih saznanja, ne sme da otkriva detalje o njemu, mada potvrđuje pisanje Republike i to da je do sada pokazivao različite emocije, ali ne i očekivano kajanje za zločin i očaj zbog masakra enormnih razmera. 

Niko nije očekivao ovo što imamo, da dečak monstrum bude bez empatije i da može spokojno da spava posle toga što je uradio. Niko od nas ne može da shvati kako se ponaša taj tinejdžer. Zapanjuje izjavama i ponašanjem. Spava uglavnom "u komadu" celu noć. Plače samo zarad svojih interesa. Lekari ga posmatraju i veštače i kada zna i kada ne shvata da je predemet njihovog interesovanja. Previše je vremena prošlo od masovnog ubistva i odavno je trebalo da mu dopre do mozga kakve to sve posledice ima - ispričao je izvor Republike.

Istovremeno sa veštačenjem njegovog trenutnog psihološkog stanja, lekari tragaju za znakovima koji su eventualno ukazivali na dečakovu mentalnu nestabilnost u vremenu tokom kojeg je planirao zločin, ali i onom koje je je prethodilo njemu. 

On je u svojoj osnovnoj školi 3. maja ubio tri devojčice na hodniku i školskog čuvara, pa je nastavio krvavi pir ušavši u svoj razred pred kraj prvog časa u kabinet istorije, gde je pucao prvo u nastavnicu koju je teško ranio, a onda i u školske drugove i drugarice dok se bilo ko mrdao. Tu je ubio još pet devojčica i jednog dečaka, a osim nastavnice ranio još petoro đaka.

Na dan zločina za koji je odmah čuo i čitav svet, uhapšen je otac koji se od tada nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru. Njemu se sudi za to što je sinu stavio na raspolaganje oružje i što ga je učio da puca u streljani, a majci za to što je njen otisak nađen na jednom od ispaljenih metaka. Sudi se još i dvojici odgovornih lica iz streljane zbog davanja lažnog iskaza u vezi sa obučavanjem maloletnika za pucanje.

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.