NI TRUNKA EMOCIJE! NAJPOTRESNIJA SCENA KOJA JE IKADA VIĐENA U PALATI PRAVDE Potez majke dečaka-ubice iz Ribnikara šokirao je sve prisutne ispred sudnice, spuštene glave prošla pored slika ubijene dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 10:04

NI TRUNKA EMOCIJE! NAJPOTRESNIJA SCENA KOJA JE IKADA VIĐENA U PALATI PRAVDE Potez majke dečaka-ubice iz "Ribnikara" šokirao je sve prisutne ispred sudnice, spuštene glave prošla pored slika ubijene dece

Ispred suda u Beogradu, roditelji su stajali sa slikama svoje dece i radnika obezbeđenja. Majka dečaka optuženog za zločin prošla je pored njih, ali nije pokazala emocije.

Jučerašnje suđenje ocu i majci dečaka koji je izvršio masakr u "Ribnikaru" u beogradskoj Palati pravde bilo je obeleženo teškim scenama, jer su članovi porodica žrtava uneli fotografije svojih voljenih koji su stradali tog 3. maja 2023.

Možda i najpotresniji detalj sa jučerašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suđenja bio je kada je majka dečaka-ubice spuštene glave prošla pored slika ubijene dece koje su roditelji doneli u sud.

Roditelji su stajali dostojanstveno pored fotografija svoje dece i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, u suzama.

Majka dečaka je prošla pored tih slika pred ulazak u sudnicu, ali nije pokazala znakove pažnje niti zastala pored njih...

Podsetimo, majci se na teret stavlja izvršenje krivičnog dela - nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, dok je ocu na teret stavljeno izvršenje krivičnog dela - teško delo protiv opšte sigurnosti.

Dečak ubica, učenik sedmog razreda, je tog 3. maja ušetao u OŠ "Vladislav Ribnikar", zatim je iz očevog pištolja ubio čuvara škole Dragana Vlahovića, sedam devojčica i jednog dečaka.

Još jedna devojčica je 15. maja u bolnici podlegla povredama u bolnici i preminula i time je broj žrtava ove nezapamćene tragedije porastao na deset osoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.