NI NAŠI NAJSTARIJI NE PAMTE OVAKO NEŠTO: Zmija otrovnica usred zime u selu Negbine UBILA OVCU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 17:26

NI NAŠI NAJSTARIJI NE PAMTE OVAKO NEŠTO: Zmija otrovnica usred zime u selu Negbine UBILA OVCU

Ovci nije bilo spasa.

Iako je po kalendaru zima u punom jeku, zbog sunčanih dana mnogima se čini kao da je proleće već stiglo. Procvetale su već prve visibabe, medvedi u potrazi za hranom uveliko se šetaju, ali toplo vreme u februaru napolje je izmamilo i zmije.

U selu Negbine na padinama Murtenice jedna otrovnica čak je i usmrtila ovcu u domaćinstvu Ćirovića.

- Niko ovo ne pamti da se dogodilo u februaru, domaćini su proimetili otok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na vimenu i odmah shvatili da je u pitanju ujed zmije otrovnice. Odmah su pozvali veterinara, ali uzalud, ovci nije bilo spasa, kaže za agencije meštanin ovog planinskog sela.

Pojava zmija u drugim krajevima Zapadne Srbije ipak nije retkost, jer su ih tokom prethodnih meseci viđali na Zlatiboru i Kablaru, ali su se pojavljivale čak i u gradskom jezgu.

Izvor: Srbija Danas/Kurir/Agencije/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo ne pamte ni najstariji: Usred zime zmija otrovnica u srpskom selu ugrizla i usmrtila ovcu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Feb.2024

NEGBINE - ​Iako je po kalendaru zima u punom jeku, zbog sunčanih dana mnogima se čini kao da je proljeće već stiglo. Procvjetale su već prve visibabe, medvjedi u potrazi za hranom uveliko se šetaju, ali toplo vrijeme u februaru napolje je izmamilo i zmije. U selu Negbine na padinama ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.