Izvor: Blic, 06.Jun.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI DŽEJMS BOND MU NIJE RAVAN Čoveku je pozlilo za volanom, a on je bez razmišljanja USKOČIO U AUTOMOBIL U POKRETU (VIDEO)

Kamera policijskog automobila u Diksonu (Ilinois) snimila je trenutak kada je vozilo ispred njega polako prešlo na crveno svetlo i krenulo u susret vozilima iz suprotnog smera.

Čim je video da kola vrludaju, vozač drugog vozila Rendi Tompkins shvatio je da vozač ima epileptični napad. Zaustavio je svoj kombi pored puta, izleteo napolje, uskočio kroz prozor automobila u pokretu i uspeo da ga zaustavi.

Iako je policija pratila vozilo, nisu dovoljno brzo shvatili šta se događa da bi stali i pomogli vozaču.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uskočio je kroz prozor u auto u pokretu i spasio čoveku život

Izvor: B92, 06.Jun.2017

Rendi Tompkins bio je učesnik u saobraćaju kada je primetio da se nešto čudno dešava sa vozilom pored njega. Kako je jedini on obratio pažnju na vozača koji je upravljao tim automobilom, video je da mu je pozlilo za volanom...Zaustavio je svoje vozilo, istrčao i, kako se vozilo i dalje kretalo,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.