NI DRAGANA NI ANA: Evo koja žena je bila PRVA Mrkina ljubav!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 23:34

NI DRAGANA NI ANA: Evo koja žena je bila PRVA Mrkina ljubav!

Milutin Mrkonjić je samo jednom javno govorio o svojoj prvoj ljubavi

Milutin Mrkonjić uvek je sa puno ljubavi i poštovanja govorio o ženama koje su obeležile njegov život. I svi znaju da je nekoliko decenija proveo u braku sa suprugom Draganom.

Dragana Daša Mrkonjić, supruga Milutina Mrkonjića, završila je Pravni fakultet. U braku su već 30 godina. Godinama su rastavljeni iako se zvanični nisu razveli. Mrkonjić je skoro deceniju u skladnoj vezi sa pevačicom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anom Bekutom. Uprkos rastanku Daša i Mrka su ostali u dobrim odnosima, a često su se i viđali. Ipak, o jednoj ženi Mrka nikada nije govorio a ona je bila njegova prva velika ljubav koju nije zaboravio.

 - Moja prva ljubav se zvala Jasmina. Već sam bio inženjer kada se to desilo između nas. Imao sam nekih 26-27 godina. Upoznali smo se u Brodarevu. Ona je inače muslimanka. Bila je to velika ljubav. Tada nismo ni gledali ko je koje vere. Sreo sam je dugo posle toga. Završila je prava i medresu u Sarajevu. Mislim da je sada pravnik u Sarajevu - ispričao je Mrkonjić svojevremeno u emisiji "Iz profila".

Počasni predsednik SPS, narodni poslanik i bivši ministar bivši ministar infrastrukture i ministar saobraćaja Republike Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je u 80. godini života.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.